όροι χρήσης

Ο επισκέπτης - χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου monopatia-parnona.gr οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προυποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.  Όλο το υλικό της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του monopatia-parnona.gr και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του monopatia-parnona.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους.
Το monopatia-parnona.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων-hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε. Δεν εκφράζουμε καμία άποψη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων.


Το monopatia-parnona.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν. Τα άρθρα που φιλοξενούνται στον δικτυακό τόπο του monopatia-parnona.gr, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ' ανάγκη την άποψη του ίδιου του monopatia-parnona.gr . Το monopatia-parnona.gr έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του δικτυακού του τόπου χωρίς καμία προειδοποίηση. Το monopatia-parnona.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης. Οι δε χρήστες - επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση - επίσκεψη του δικτυακού μας τόπου.


Ο χρήστης αυτού του δικτυακού τόπου ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Το monopatia-parnona.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον χρήστη από την υιοθέτηση συμβουλών, προτάσεων ή οδηγιών της ιστοσελίδας.
Το monopatia-parnona.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.